DcH-Lydighedsprogram

Vi træner de forskellige øvelser, der indgår i i de nedennævnte klasser.
Vi træner både på træningspladsen, men også på marker og skove i nærområdet. 
 
konkurrenceprogram er delt op i klasser med øvelser af forskellig sværhedsgrad.

For alle klasserne gælder, at der er masser af spændende ting at arbejde med for hund og fører. Nogle øvelser kræver kun få ganges indlæring, før hunden kan dem, andre kræver intens tankevirksomhed hos hunden, og der kan gå lang tid, før øvelserne er i orden. Men så meget gladere er både du selv og hunden, når det lykkes.


D-klassen (er ikke en officiel klasse)
- er for dig, der har et godt samarbejde med din hund og gerne vil prøve om konkurrence er noget for dig. Vi træner bl.a. de forskellige øvelser fra konkurrenceprogrammet, der indgår C-klassen. Der indgår også andre øvelser bl.a. spor. Du har tidligere gået på Unghunde fortsætter eller Hverdagslydighed fortsætter eller øvet.


C-klassen

Denne klasse er beregnet for hunde og hundeførere, som har været ud til en eller flere venskabskonkurrence i D-klassen.
I denne klasse kan man max opnå 150 points. 


B-klassen

- er for hunde og hundefører, der har opnået 2 x 110 points eller derover i i C-konkurrencer inden for samme kalenderår.


I denne klasse kan man max opnå 200 points.


A-klassen

Denne klasse er for hunde og hundeførere der ved to konkurrencer inden for samme kalenderår i B-klassen har opnået 160 point eller derover. Her gælder, at hvis hunden i to konkurrencer inden for samme kalenderår får 260 points eller derover, rykker den op i Eliteklassen.


E-klassen

Denne klasse er DcH programmets højeste konkurrenceklasse.

Nyheder

Sponsorer