Hvem er vi? 

Lokalforeningen DcH-Broager blev stiftet den 8. september 1995 kl. 19.00 ved en stiftende generalforsamling. DcH-Broager er en lokalafdeling af Danmarks Civile Hundeførerforening (DcH).

Vi lægger stor vægt på, at alle vores instruktører er uddannet og efterfølgende dygtiggør sig med diverse relevante kurser inden for hundetræning. Vi er p.t. 16 uddannede instruktører og 5 der er under uddannelse (læs mere om os her
 
Med et medlemstal næsten 300 hundefører er vi den største lokaleforening i kreds 4 og en af de største i Danmark.Medlemstallet varierer dog meget hen over året.
 
Vores primære formål er, at uddanne den enkelte hundefører til at forstå og få optimal glæde ved samarbejdet og samværet med sin hund.

Hos os, er der både plads til dem, der vil dyrke lydighedstræning som konkurrencesport, og for dem der ønsker at give sin hund et aktivt og indholdsrigt liv. Vi arbejder derfor både med konkurrence- og breddetræning samt den grundlæggende opdragelse af familiehunden.

Så ofte som vi har mulighed for det starter vi et hvalpehold op. Her leges og trænes de første færdigheder ind i hunden. Og hundeføreren lærer de grundlæggende færdigheder i omgangen med sin hund.

Har du lyst til at lære os nærmere at kende?

Så kontakt vores træningskoordinator Gisela Harboe på telf. 2673 0558 eller besøg os på træningspladsen (Ringriderpladsen i Broager).


FORMÆND I KLUBBEN:

1995 - 2003 Erling Poulsen

2003 - 2013 Lorents Nielsen

2013 -          Charlotte Christensen

Nyheder

Sponsorer