Bestyrelsesformand
Charlotte Christensen
Jeg har været i bestyrelsen i DcH-Broager siden 2010,  i de første 3 år var næstformand. I 2013 valgte vores daværende formand efter 10 år ikke at genopstille, hvorefter jeg blev valgt som ny formand og har fungeret som det lige siden.
 
Mit mål med vores klub er at den skal vokse, men samtidig også, at det skal være et attraktivt sted at træne med sin hund, det er vigtigt, at alle nye og "gamle" hundefører føler sig velkomne og at man fornemmer den gode stemning i klubben både blandt instruktørerne, men også blandt hundeførerne.
 
Vi vil være blandt de bedste til at træne hund, det gør vi bl.a. ved, at have den "røde tråd" i træningen mellem de forskellig hold. Alle instruktørerne i DcH-Broager har taget instruktøruddannelsen og vi har desuden taget mange forskellige kurser for hele tiden at dygtiggøre os.
 
51359008 
sekr@dch-kreds4.dk
Læs mere
Kasserer
Bodil Nielsen
Jeg har haft hund i hele mit voksne liv, så det at have hund har stor betydning for mig.
Jeg har været medlem af DcH-Broager siden 2004 og blev valgt som kasserer i 2006.
For mig er det vigtigt at være i en klub, hvor træning og socialt fællesskab
fungerer, så derfor vil jeg også gerne bruge tid på bestyrelsesarbejde.
20857550 
kasserer@dch-broager.dk
Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Ole Elmelund

Hej mit navn er Ole Elmelund jeg har været medlem af DcH-Broager siden 2015 og blev valgt ind i bestyrelsen som suppleant i 2015,

Jeg er den lykkelige ejer af en dejlig cockerspaniel som jeg træner og går til konkurrence med. Jeg syntes at DcH-Broager står for nogle rigtige gode værdier som jeg gerne vil støtte op om.

Læs mere
Ulli Toft

Mojn, jeg hedder Ulli Toft har været medlem i DcH-Broager siden 2010, hvor jeg startede med at træne agility og senere med lydighed, i 2011 blev jeg suppleant i bestyrelses og i 2013 blev jeg bestyrelsesmedlem.

Jeg har trænet med hunde i flere foreninger og synes at Danmarks Civile Hundefører har det bredeste tilbud til hundefolket, både for dem som vil have en god familiehund eller vil træne deres hunde på konkurrenceplan.

40352319 
ullitoft@bbsyd.dk
Læs mere
Annette Lund Jensen
Jeg har været medlem af bestyrelsen siden 2010, i det første år som suppleant og siden som bestyrelses medlem og referent.
 
Mine mål er at vi skal være det bedste sted at træne hund både for Hr. og fru Danmark med deres familiehund og for den målbevidste konkurrencehundefører.
 
Vi skal have en rødtråd i træningen uanset, hvilket hold man træner på.
 
Vi skal have uddannenede instruktører, der løbende skal have mulighed for at udvikle og fornye sig med diverse kurser.
27135076 
nalmadebro50@gmail.com
Læs mere
Lenette Iversen
Mit navn er Lenette, og jeg har været medlem af DCH Broager siden 2015.
 
Jeg blev valgt ind i bestyrelsen, som suppleant i 2016, og jeg synes det er meget givende og spændende, at være med til at få en klub til at fungere. Jeg vægter højt, at der er noget for alle i klubben, og at der er indflydelse fra hundeførerne i vores arbejde. Jeg danner makkerpar med mine 2 hunde: Louie - Nose Work hund, stadig ung men fuld af gigt. Jubii - Lydighedshund, som er ved at blive trænet op i DCH programmet. Derudover er jeg klubbens Eventmager.
61162575 
Lariver@bbsyd.dk
Læs mere

Nyheder

Sponsorer