Om DcH-Broager

Hundetræning i Broager

- Velkommen til DcH-Broagers hjemmeside

Om DcH-Broager

Lokalforeningen DCH-Broager blev stiftet den 8. september 1995 kl. 19.00 ved en stiftende generalforsamling. DcH-Broager er en lokal-afdeling af Danmarks Civile Hundeførerforening (DcH).


Vi er en forening med ca. 150 medlemmer, men medlemstallet varierer meget hen over året. Vores primære formål er, at uddanne den enkelte hundefører til at forstå og få optimal glæde ved samarbejdet og samværet med sin hund.


Vi lægger stor vægt på, at der både er plads til dem der vil dyrke lydighedstræning som konkurrencesport, og for dem der ønsker at give sin hund et aktivt og indholdsrigt liv. Vi arbejder derfor både med konkurrence- og breddetræning samt den grundlæggende opdragelse af familiehunden.


Så ofte som vi har mulighed for det starter vi hvalpehold. Her leges og trænes de første færdigheder ind i hunden. Og hundeføreren lærer de grundlæggende færdigheder i omgangen med sin hund.


Igen - der er plads både til dem der gerne vil i konkurrence og dem der træner for det sociale samværs skyld (både hundefører og hund).

Har du lyst til at lære os nærmere at kende?


Så kontakt vores træningskoordinator Gisela Harboe på telf. 2673 0558 eller besøg os på træningspladsen (Ringriderpladsen i Broager).


FORMÆND I KLUBBEN:


1995 - 2003  Erling Poulsen

2003 - 2013  Lorents Nielsen

2013 -           Charlotte Christensen

Vores Klubhus og træningsarealer

Ud over træningspladsen bruger vi marker, der ligger i nærheden af Broager, Gråsten landbrugsskole og hundeskoven til spor, rundering, eftersøgning og felt.


Det sociale

Der er også tid til socialt samvær. Vi holder altid juleafslutning, fastelavn og sommerafslutning, hvor vi hygger os med forskellige konkurrencer og efterfølgende lidt godt til ganen. Arrangementerne er for hund, hundefører og famile. Her er altid god tilslutning.


I forbindelse med træningen, sørger vi altid for, at der kaffe på kanden til både hundefører og gæster.

DCH-BROAGER

Ringriderpadsen 4

6310  Broager

www.dch-broager.dk


Formand Charlotte Christensen

tlf. 5135 9008

formand@dch-broager.dk


Kontakt vedr. træning og andre spørgsmål


Gisela Harboe

tlf: 2673 0558

finn_harboe@mail.dk

Copyright @ All rights reserved